“Eredetileg a tesómról szólt volna, de jobbnak láttam átírni a szöveget…”

Előkerült a Together interjú a svéd Gunnarsen tesókról

Hogy érted azt hogy az öcsédről szólt volna? – kérdezte a NRK a Musikk című műsorában 2016 nyarán a műsorvezető aki nem értette hogy a “Gunnarsen duó” (akikért megőrülnek a magyar tinik) Without You c. dalának szövege hogyan kapcsolódik a testvérekhez, és hogyan lett belőle egy szerelmes dal mikor igazából nem is annak készült.

Marcus és Martinus Gunnarsen 2016-ban megjelent “Together” című nagylemeze Svédországban, Norvégiában platinalemez lett, ennek kapcsán faggatták őket az egyik tévéműsorban, és a fiúk elárultak pár érdekes infót az albumról. Így esett a szó az albumon lévő máig egyik legnépszerűbb dalra a “Without you”-ra melynek nagy részét Marcus írta, ám még sem lett az aminek szánták. A szöveg részleteiben majdnem egyezik az első változattal, csak tettek bele egy kis szerelmi csavart, hogy ne legyen olyan unalmas.

Az albumon már két dal lett volna rólunk, és nem akartam eltérni a vonalunktól, szóval szépen megmutattam anyának, és ő azt vágta rá hogy “ez olyan mint egy szerelmes dal” aztán beugrott hogy átírhatnánk teljesen arra meghagyva a szövegmotívumokat.

– nyilatkozta Marcus a szövegről.

És eredetileg miről szólt volna a dal?

Hát, most még egy szobán osztozunk, szóval az eredeti dalban a tesóm elveszít engem és nem tud aludni, mert elszököm otthonról, és bántja őt hogy egyedül marad… Minden reggel azt várja hogy visszatérjek, de nem történik meg és a végén egyedül marad. A valóságban ez persze sosem történne meg mert nagyon szeretem őt, és sosem hagynám magára, meg Kristian a dalszerzőnk is azt mondta hogy erről szó sem lehet, ezért lett szerelmes dal.

– mondta Marcus.

A fiúk legutolsó nagylemeze a Moments címet viseli 2018-ból, és idén tervezik kiadni új nagylemezüket. Sikerük azóta is töretlen, és szerte Európában szeretnének turnézni amint a járványhelyzet engedi ezt – nyilatkozták nemrég egy norvég hírportálnak. Az egyébként Magyarországon még csak egy alkalommal fellépő testvérpárnak itthon nagy kultusza van, rengeteg tinilány és fiú szereti hallgatni és énekelni dalaikat, aminek ők biztosan örülnek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb

Reklámblokkoló azonosítva!

Oldalunk non-profit alapon működik, tehát nem termelünk bevételt. Kérjük hogy kapcsolja ki a reklámblokkolót az oldal megfelelő működéséhez.