Így vált ki egy egyszerű gyerekből, Svédország legnépszerűbb tinisztárja

A Theodor Haraldsson portré....

Váltig állítjuk, ez nem hatásvadászat, tényleg megtörtént.

Theodor Haraldsson azaz Theoz 2005. július 17.-én született Linköpingben, és “gyerekként” sem volt valami egyszerű élete. Közösségi médiás karrierjét 2013-ban kezdte, először Instagram, majd a méltán népszerű Musical.ly applikáción.
Csak úgy mint a norvég Gunnarsen testvérek (tudják, Marcus & Martinus, akiket imádnak a magyarok is) Theodor sem egyke gyerek, sőt, igazi jó testvér. Édesanyjával már 2008-ban is töltögettek fel fotókat a Facebook-ra, bár ezt már népszerűsége miatt nagyon kevés alkalommal teszik meg. És ha már a testvér… Öccse Alexander Haraldsson, aki szintén egy ismert srác, pedig még csak 12 éves, bár karrierjét igazából 10 évesen kezdte első vlogjával a YouTube-on.

A tesók eleinte Theo csatornájára töltögették fel a vlogjaikat, ám 2018-ban valami megváltozott. A csatornán megjelent egy klip, “Het” címmel, és ez a dal keltette fel a világ érdeklődését. A dal a gyűlöletről szól, vagyis pontosabban arról, hogyan lehet elkerülni azt, és a dalszöveg egy ütős zenei aláfestést kapott. Megtörtént a csoda. A klipp nem csak Instán, de YouTube-on is nagyott ment, ráadásul a TV4 még külön interjút is készített vele, ahol elhangzott a máig sokat felemlegetett mondat:

Az emberek rosszak és féltékenyek, ne gyűlöljük már egymást, ez a világ nem erről szól – mégis ide fogunk kijukadni a végén. Tiszteld az embertársaidat. Én megtanultam leszarni a gyűlölködőket, nem érdekelnek, mert nem ér annyit az egész hogy foglalkozz velük, csak tönkre akarnak tenni.

Theodor Haraldsson, TV4 interjú 2018.

Ezen kemény szavak egy akkor még csak 12 éves fiútól hangzottak el egy reggeli műsorban, és ez tette fel a csillagokat az égre. Később meghódította a TikTok-ot meg persze a lányok szívét.

2019-ben saját filmet is kapott, melynek betétdalát is ő énekelhette fel (Party Animal – korábban itt írtunk róla), de emellett megjelent az első szóló lemeze is, “Min Theori” címmel.

2020-ban újra megkoronázták, és kijött az első ko-produkciója K/DA-val (“MORE” c. dal), amit amit a Riot Games produkciósai is szerettek.

Most pedig új dallal állt elő, szókimondóbb szöveggel és azzal a lendülettel mint eddig.

Összefoglalva tehát: Svéd ikon, akinek a YouTube, a TikTok és az Insta mellett van ideje a kisöccsére is. Imád táncolni, imádják a lányok, imád pancsolni a tengerparton, a zenéinek mindig van mélyebb értelme, bulizós típus és ügyel arra, hogy ne érdekeljék az őt gyűlölők. Millióan szeretik amit csinál, a zenéit még inkább, és évente 2 kislemez belefér a palettájába. Röviden tömören a svéd tinisztár, Theodor Haraldsson.

Ez meg itt az új klip, persze csak ha ezek után még ez is érdekelné:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb

Reklámblokkoló azonosítva!

Oldalunk non-profit alapon működik, tehát nem termelünk bevételt. Kérjük hogy kapcsolja ki a reklámblokkolót az oldal megfelelő működéséhez.