Ketten is kiestek az eső miatt az EuroFormula 3. Hungaroring-i futamán

Keszthelyi Vivien nem tudta megtartani a tizedik helyet.

Az eső miatt a versenyt biztonsági autó vezette fel. Cameron Das tartotta az első helyet.

Az ötödik körig a biztonsági autó mögött autóztak a versenyzők, az állóvízzel teli pályán, Cameron Das vezetésével.
A biztonsági autó kiállása után a versenytávot 2 körrel hosszabbította meg a versenyfelügyelet, ami még több izgalmat hozhatott volna, ám ezt egy újabb biztonsági autós fázis szakította félbe, amikor Josh Mason az 5. körét kezdve kicsúszott a sóderágyba. Ezt követően ismét 3 körre biztonsági autós fázis következett, amely alatt a saját hazájában versenyző Keszthelyi Vivien a következő körben vesztette el az autója feletti irányítást, és a már kimentett Josh Mason autója helyére sodródott ki.

A versenyt így 14 perccel a leintés előtt indították újra, ekkor már azonban nem történt sok változás. A versenyt így az első helyet végig tartó Cameron Das nyerte meg, a második helyre a mexikói Rafael Villagomez fért fel, és a harmadik pedig a maláj versenyző, Nazim Azman lett. Az összetettben így Das vezet a Foster előtt, Azman pedig csak harmadik. Az istállók így tehát 1. CryptoTower Racing, 2. Team Motopark, 3. Van Amersfoort.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb

Reklámblokkoló azonosítva!

Oldalunk non-profit alapon működik, tehát nem termelünk bevételt. Kérjük hogy kapcsolja ki a reklámblokkolót az oldal megfelelő működéséhez.