Kiemelt

“Tudom hogy furcsa volt, de értsétek meg hogy mutálok…”

Alfons Luc Persson a Sommarlov-hoz felvett produkcióját nem igazán kedvelte utólag...

Az Up4noise c. svéd tinisorozat második évadának első élőben előadott dala nem igazán sikerült tökéletesre, és ezt maga az énekes is bevallotta. Ám mindenre van magyarázat.

Nem a mikrofon volt a rossz

Alfons hangja tényleg mélyebb az élő felvételen, és ennek kapcsán a produkciós stáb úgy döntött nem kötnek bele a dologba, utólag nem szerkesztik át, mint ahogy az alapból tennék. Így a Sommarlov színpadán előadott produkció nem sikerült tökéletesre. Alfons úgy döntött, őt nem érdekli a dolog, tehát előadja úgy ahogy van, bármi történjen is, utólag azonban úgy fogalmazott ő is borzalmasnak találta.

Az első felvétel egy időben készült a többivel

Még a koronavírus harmadik hulláma előtt, a Cardiac Records felvette mind a 4 dalt, ekkor még a Leo-t játszó Alfons hangja mit sem változott, ám utóbbinál már ebben az évben került sor a felvételre. Így tehát az eredeti demó (ami a sorozatban is szerepel) a még 12 éves Alfons hangján szólal meg.

“Nem zavar sem a fogszabályzó, sem a mutálás”

Az első évad óta a Svergies Television AB munkatársai nem álltak meg a forgatással, így eshetett meg hogy az új Alfons-t csak a sorozat közepétől ismerhetjük meg, ám a dal ott is a 12 éves hangján fog megszólalni, azóta a színész fogszabályzót is visel, de a Sommarlov-ban adott interjú alapján őt ez nem zavarja, sem az hogy mutál.

Nem ő az egyetlen akinél különbség hallatszik

Theodor Haraldsson is hasonló mértékben változott, így még a Party Animal c. dalt a mutálása előtt vették fel, a Hooked On A Feeling című dalt már a mutálása után, így hallható egy teljesen más hang a két dalban ugyanattól az előadótól.

Szerző
Barna Bence
Forrás
Svergies Television AB

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb

Reklámblokkoló azonosítva!

Oldalunk non-profit alapon működik, tehát nem termelünk bevételt. Kérjük hogy kapcsolja ki a reklámblokkolót az oldal megfelelő működéséhez.